02 augusti 2008

Pride! :D

Pride var HELT jävla fantastiskt!
Shit vilken sjukt grym upplevelse det var, konstant lyckorus och pumpande adrenalin i flera timmar, underbart! :D

Lastbilen vart så jävla snygg, våra hjulvakter var riddare i nöden och catwalken kunde inte ha gått bättre!
Det enda som var under all kritik var vädret, spöregn var kanske inte det jag önskat ;)
Men ändå, efter ett tag märkte man inte regnet.. musiken, stämningen och människorna tog upp alla delar av sinnena. Regnet kom långt ner på prioriteringslistan över saker att lägga märke till!

Var underbart att få dela upplevelsen med så många av mina nära vänner också, kanske speciellt Spaced som var vår underbara DJ och rockade klart mest på hela Pride. Jag träffar honom så sällan och att dela en så här härlig upplevelse med honom betydde mycket. Inte bara en gång som hela publiken klappade och sjöng med till de låtar han spelade!

Utöver creds till Sarah Maria som klev upp 04 i morse och sedan sminkade konstant i 7 timmar, våra modeller som var grymma, designern av våra sjukt snygga kläder och alla andra som vart med och hjälpt till att se till att det blev möjligt.. så måste jag faktiskt ge lite creds till de underbara människor som gick direkt efter vår lastbil!
Bättre publik kunde man inte få tag i, tack för att ni förgyllde vår dag ännu mer med hejarop, glada rop och dans och sång till att vårt humör var på topp!
Om nån som läser det här gick bakom http://www.sarahmaria.se´s lastbil så ge er tillkänna, vore grymt kul att säga thanks :)

Dagens ord: Eufori!

1 kommentar:

Anonym sa...

Eufori är ett förjäkla shysst ord. Använder det inte så ofta, men man kanske ska börja använda det mer?